събота, 26 януари 2013 г.

Представям ви Ернст Мулдашев

Някога този човек е отглеждал елени в Яркутск... Наричали са го и шарлатанин. Но далечните години назад един министър на здравеопазването рискува поста си и му предоставя стаичка в затънтена клиника в град Уфа - Башкирия...

Днес професор Мулдашев и неговият екип са хората, извършили първата очна трансплантация  в света. Те са гръбнакът на прочутия в цял свят Общоруски център за очна и пластична хирургия, а милиардери като Абрамович влагат част от парите си в техните изследвания.

Традиционната медицина продължава да нарича методите му спорни. Но никой не може да спре хората от целия свят, които пълнят клиниката му и които традиционната медицина е отписала. Прочутият професор пътува, преглежда и оперира навсякъде по света. А тези дни беше в България, към която той има специално отношение...


Въпрос: Какво научихте за  очите на хората докато ги лекувате – казват, че те са прозореца към душата?

Ернст Мулдашев:
„Разбира се ,че очите са огледалото на душата. Ето например сега, като се огледам наоколо и погледна в очите на българите - виждам, че имат много добра душа...
Не всички хора обаче имат добра душа.Особено днес когато има толкова развит бизнес и пазар, някои хора губят душите си  и затова очите им помръкват. Вие сте щастливи хора, защото ги пазите."

Професор Ернст Мулдашев не за пръв път извършва прегледи в  България. И тук като навсякъде по света медицинската общност не крие интереса си към удивителните му методи. Въпреки че все още  не е получил разрешение да оперира в страната ни. Но е убеден, че  медицината в бъдеще ще бъде съвсем различна, а светът ще бъде изправен пред нови загадки ...

Въпрос: Според вас  кое по-често причинява болестите – травмите или лошите мисли ?

Ернст Мулдашев:
„Много интересен въпрос?!...Лошите мисли наистина влияят...Та нали казват, че мисълта има материя  и затова ако човек мисли за болестите, то те наистина могат да се появят."

Въпрос: А какво е бъдещето на медицината - кои нелечими болести днес ще могат да се лекуват утре?

Ернст Мулдашев:
„Най-важното в бъдещето на медицината е тя да не бъде бизнес - защото това да търгуваш с човешкото здраве означава да вървиш срещу Бог. Това е най-страшното нещо. Ние всички трябва да благодарим на Барак Обама, който сега променя здравната система в САЩ. Там медицината е много сложна. Бил съм в Щатите много пъти  и знам, че пазара на медицина там процъфтява, а здравето  на хората напротив – все повече се разваля... Сега всъщност Барак Обама преобръща нещата по образец на стария социалистически модел, където имаше повече човечност и  душевност и хората не мислеха толкова за пари... Мисля, че така трябва да бъде. В бъдеще трябва да се премахнат преградите пред новостите в медицината. Има толкова много учени, които разработват нови методи за лечение, но не могат да ги разпространят в световен мащаб, защото основното препятствие пред тях е пазарът, който се ръководи от фармацевтичните фирми, които рекламират този или онзи препарат ..."

Професорът, който е човек вгледан в бъдещето, всъщност признава, че най-важните неща за медицината е научил от миналото. Включително и за създадения от него био-материал алоплант, който използва в операциите си. Твърди, че хората в древността са имали знания, за които днешните хора са слепи. Затова не спира да участва в експедиции по цял свят ...

Въпрос: Защо толкова ви привличат загадките и какво ви накара да поемете към Тибет, Индия...?

Ернст Мулдашев:
"За да изобретиш нещо трябва първо да имаш философската му основа, после общомедицинската  и чак след това локалната, като например очната хирургия. Търсенето на другия поглед към всичко съществуващо около нас - това ме провокира и ме накара да тръгна на експедиции за нови знания. А новите знания са стари, отдавна забравени - преди всичко това е тибетската медицина, чийто тайни са много велики!..."

За Тибет професор Мулдашев може да говори с часове. Убеден е, че някъде там се крие тайната за човека, но тя е дълбоко скрита. Шокира научните среди с твърдението, че именно там има пещери, в които се съхранява генофондът на човешкия род. Че по земята има специални места...

Въпрос: А наистина ли съществуват места и хора, които притежават специална енергия - вие например говорите с уважение за българската пророчица Ванга?

Ернст Мулдашев:
„Има хора ,които притежават особена, различна енергия - но те са много, например екстрасенсите, които усещат енергията на другия човек. Разбирате ли - те са просто по- чувствителни, но пророчествата идват от Бога, а не от човека. Най-големият грях е да пророкуваш. Да казваш на хората какво ще се случи с тях в бъдеще е неправилно и много лошо. Аз мисля, че в света е имало само трима души, на които Бог е дал това право - Нострадамус, Едгар Кейси и вашата Ванга. Изучавал съм ги, чел съм книги за тях - никой от тях не говори абсолютно точно. Те казват по малко, но не дават пълен отговор, защото разбират, че това е право само на Бог...."

Въпрос: Има ли отговори, които човек никога няма да разбере ?

Ернст Мулдашев:
„Разбира се, че има такива неща, които ние никога няма да разберем. Например за легендарната сила на мъртвите, за това, което те ни казват от Отвъдното. Как бихме могли да я измерим или разберем - по никакъв начин.?! Няма такива уреди, защото всъщност подобни уреди не могат и да бъдат създадени. Човекът в миналото, през други цивилизации е имал тази връзка, остатъци от това могат да се видят в днешните йоги. Човекът в бъдеще трябва да се освободи поне малко от лошите мисли, от бездушието и Бог ще му разкрие много способности..."


 
Автор: Катя Тодорова                                                                                                                                                                                                                                                  източник:http://bnt.bg/bg/news/view/27723/ernst_muldashev_medicinata_ne_biva_da_byde_biznes                                                                                                                                                Разбира се всеки иска да прочете нещо повече, затова ви предоставям линк кън някой от книгите му:http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=780&LangID=0&Letter=*Свалянето на книгите става като се цъква на архивчето срещу книгата.Приятно четене!Само да ви предупредя че който прочете една от неговите книги не може да се спре докато не прочете всичките му книги.А те са:
  • „Откровенията на хирурга“
  • „Загадъчната аура на Русия“
  • „Матрицата на живота на Земята“
  • „От кого сме произлезли?“
  • „Трагичното послание на древните. В търсене на Града на боговете“
  • „Златните плочи на Харати. В търсене на града на боговете“
  • „В обятията на Шамбала. В търсене на Града на боговете“
  •  
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар