вторник, 26 февруари 2013 г.

Батерията на Nokia 105 издържа цял месец

Самият модел се предлага срещу скромните 15 евро

Батерията на Nokia 105 издържа цял месец

Mobile World Congress тече със страшна сила в момента и големите играчи се надпреварват да демонстрират най-новите си технологични играчки. На фона на модерните смартфони от изложението това, което предлага Nokia с модела Nokia 105 изглежда меко казано като крачка назад.
Nokia 105 изглежда като телефон от миналото със своя 1,45 инчов TFT дисплей с резолюция от 128 х 128 и 8MB памет. Моделът си няма дори камера. Може би се чудите с какво този смехотворен телефон привлече вниманието ни? С батерията си, която издържа забележителните 842 часа или 35 дни без зареждане. Както и с крайно достъпната си цена от 15 евро.
Това е телефон за хората, които наистина искат да разговарят по него и – евентуално – да изиграят някоя игра на ретро класиката Snake, докато пътуват в метрото. Според изследване на Nokia 2,7 милиарда човека по света никога не са си купували смартфон, най-вече заради високата цена.
Nokia 105 от своя страна ще допадне както на затруднените финансово, така и на онези, които се нуждаят от резервен, винаги зареден телефон за спешни случаи или просто не искат да носят скъпия си смартфон, докато – примерно – се занимават със скално катерене.
източник:inews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар