събота, 24 ноември 2012 г.

Глобална любов и подкрепа


Всички човешки същества сме деца на Земята, но в същото време сме и деца на Създателя, който ни е сътворил с огромна любов по свой образ и подобие.
В природата съществуват много силни закони, които са еднакво важни както за хората на по-високо духовно ниво, така и за по-материално мислещите. Един от тях е Законът за обмен на енергиите. Когато една страна получава нещо, съответно трябва и да даде, за да се осъществи обменът на енергията. В противен случай се получава дисхармония, водеща до тежки последствия.
В съвременния свят все повече хора ясно разбират, че всичко, което ни заобикаля, е едно цяло. Ако Земята се чувства добре, и нейните деца също ще се чувстват добре, но ако тя събере много негативна енергия а съжаление днес това е факт) съответно ще има отрицателни последствия и за всички живи същества върху нея. Свещен дълг на всеки човек е да направи всичко по силите си за изчистване и хармонизиране на отношенията ни с майката Земя, със Създателя и и с цялата Вселена.
Всеки петък в 22.00 часа българско време (21.00 часа западноевропейско) хиляди хора, живеещи в различни части на планетата и праткикуващи древната методика Рейки, се включват в общ енергиен поток, насочен като любов, подкрепа, уважение и благодарност към Земята, Създателя и цялата Вселена. Още хиляди техни близки и познати, непосветени в Рейки, се присъединяват по различен начин в този поток, включително и с лична молитва. Глобалният принос на тези хора продължава 10-15 минути. Най-малкото, което може да направи човек, загрижен за нашия общ дом, е да се включи по един или друг начин в този осъзнат ползотворен процес, протичащ по едно и също време всеки петък. 

източник:http://bulgaria-japan.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар